Igazgatóság - Hírek 2022-07-04


Új igazgatót köszönthetünk

a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság élén

 

2022. július 1. napján Dr. Nagy István agrárminiszter úr kinevezte a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság új igazgatóját, Medgyesi Gergely Árpádot.

 

az új igazgató és az agrárminiszter

1. kép: Dr. Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár úr köszönti Medgyesi Gergely Árpádot, a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság új igazgatóját
Fotó: Szilágyi Attila

 

Dr. Rácz András természetvédelemért felelős államtitkár úr és Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes államtitkár úr állománygyűlés keretében ünnepélyes keretek között jelentette be az új igazgatói kinevezést az igazgatóság dolgozóinak.

 

kép az új igazgatóról

2. kép: Medgyesi Gergely Árpád köszöntötte az igazgatóság dolgozóit 
Fotó: Szilágyi Attila

 

Medgyesi Gergely Árpád immár 20 éve magas minőségben, de szerényen és alázatosan szolgálja a természetvédelem és a természetvédelmi célú gazdálkodás nemes ügyét. Szakmai életútját - mint a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa - természetvédelmi őrként kezdte, majd tájegységvezetőként folytatta.

2015-től a Hortobágyi Nonprofit Kft. gazdálkodási igazgatóhelyetteseként, majd több, mint öt éve ügyvezetőként szakmai hozzáértéssel gondoskodott a cég irányításáról, a természetvédelmi célú gazdálkodásról és kimagasló teljesítményt nyújtott mind a legelő állatállomány minőségének fokozása, mind a Mátai Ménes hírnevének öregbítése során.

Szakmai elkötelezettségével, lelkiismeretes munkavégzésével, példamutatásával számos embert nyert meg a természetvédelem számára. Jól működő kapcsolatot sikerült kialakítania és fenntartania kollégáival, a cég partnereivel - különösen a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal, a Hortobágyi Önkormányzattal, a Hortobágyi Halgazdaság Zrt-vel - és a különböző szakmai szervezetekkel, mely a kinevezésnek köszönhetően a jövőben is fennmarad és reményeink szerint tovább erősödik.

 

Medgyesi Gergely Árpád igazgató úr kinevezéséhez szívből gratulálunk!
Munkájához sok erőt és jó egészséget kívánunk!

 

logó

Nyomtatás
Érdekes tartalmak
Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet