Turizmus - Hírek 2023-04-26

„Tisza-tavi Vízi Sétány túra” 2023. május 13-án szombaton a Madarak és Fák napja apropóján kerül meghirdetésre, ahol a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság Tisza-tavi tanösvényén testközelből ismerkedhetünk meg a vadregényes vízi világgal, ártéri erdő, a nádas és gyékényes állat és növényvilágával. A túra végén egy rövid online kvízzel tesztelhetjük frissen szerzett tudásunkat.

A képen a Tisza-tó

Indulás: 2023. május 13. (szombat) 9.00 óra

Találkozási pont: Poroszló, Fűzfa Kikötő, 8.45 óra

Részvételi díj: 3500 Ft /felnőtt, 3000 Ft/gyerek (3-18 év), 3 év alatt ingyenes. Az összeg tartalmazza a Tisza-tavi Vízi Sétány belépőjegyét illetve a szakvezetés díját. A program díját kizárólag készpénzben a túravezetőnél lehet kifizetni az érkezéskor. Kérjük a program gördülékenysége érdekében a pontos összeget készítsék elő kollégánknak.

Minimum létszám: 10 fő, maximum létszám: 25 fő.

Túra időtartama: 3-4 óra.

A túra időjárásfüggő és előzetes bejelentkezéshez kötött!

További információ, előzetes bejelentkezés
Tel: 52/589-000 (hétfő kivételével 9.00-15.45)
E-mail: info@hnp.hu

Magyarország kiemelkedő művészei, ismert személyiségei osztják meg velünk gondolataikat egy-egy videóüzenetben a pusztáról, a  Pusztán Gondolatok című videósorozatunkban. Havonta megjelenő Kalendárium kisfilmjeink, pedig az 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park természeti értékeit mutatják be. 

Nyomtatás
Érdekes tartalmak
Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet