Aludjon egyet Hortobágyon

Pusztáról sző mesét az éj
Szent Iván-éji rendezvények a Hortobágyon

Az év leghosszabb nappalán, illetve az ahhoz közeli hétvégén szeretnénk különleges túrákkal is a természetbe kicsábítani Önt, ezért nappali és esti túrákat is szervezünk.
A túrák részletes leírásáról, azokon való részvétel feltételeiről a programok külön hirdetményeiben tájékozódhat (keresse föl a www.hnp.hu/faklyasfutas oldalt, ahol mindent egy csokorban megtalál).
Hogy kedvet csináljunk ahhoz, minél többen és minél több Szent Iván-éji hétvégi rendezvényen vegyenek részt a Hortobágyon, egy szállásfoglaláshoz kapcsolt akciót hirdetünk.

Aludjon egyet a Hortobágyon!

Jöjjön el június 25-én a Hortobágyra és vegyen részt a Pusztáról sző mesét az éj eseményein, majd kérje az 50%-os kedvezményt másnap a turisztikai létesítményekben.
A Hortobágy, hazánk legismertebb kistájai közé tartozik. Központi települése Hortobágy község, de a Hortobágyi Nemzeti Park további 21 településsel határos.
A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság és partnerei forgalomélénkítő akciót hirdetnek meg, mely lényege:

2016. június 25-én vegyen részt a Pusztáról sző mesét az éj programjain, vagy a Fáklyás futáson, majd ha valamely, a 22 település szállásadói közül az akcióban részt vevők egyikénél tölti az éjszakát, akkor másnap, június 26-án 50%-os kedvezménnyel keresheti fel Hortobágy település valamely, szintén az akcióban részt vevő turisztikai létesítményének programját.

Ezen a hétvégén Hortobágyon külön programokkal készülünk, amikről IDE kattintva olvashatnak részletesebben. A Pusztáról sző mesét az éj, nyári napfordulóhoz, a Szent Iván-éjjeléhez kötődő programok gazdag kínálatát tovább színesítik a terepi túrák és a futóversenyek (Délibáb Futóverseny és az esti Fáklyás futás a vadállatok és háziállatok között).

Bővebben a futóversenyről és a teljes napi programról részletes információt találnak: http://www.hnp.hu/faklyasfutas

Az akció időtartama
2016. június 25-26.
 

Az akció lényege

Ha Ön június 25-én partner szállásadóink egyikénél alszik, a programszervezők vállalják, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság által kiállított, és a szállásadóknál Önnek átadott akciós kuponokat elfogadják és a 2016. június 26-i napon a kupon átadói számára belépőjegyeik árából 50%-os kedvezményt biztosítanak. Önnek csupán kérnie kell a szállsadójátl a kupont, és másnap át kell adnia a jegyvásárláskor, hogy a kedvezményt érvényesítse. Figyelem! Ha a család, vagy baráti társaság együtt tölti nálunk az estét, akkor a család, vagy a társaság minden tagjának jár a kupon!

Kérje Ön is szállásadójánál a kupont, mert Önnek is jár a kedvezmény!

A kuponok csak a HNPI részéről (vagy a HNPi megbízásából a szállásadó partner által) hitelesített és sorszámmal ellátott módon vehetnek részt az akcióban.

Az akcióban részt vevő programhelyszínek


- HNPI: Hortobágyi Vadaspark, Hortobágy-halastavi Kisvasút, Pásztormúzeum, Körszín kiállítás, Csárdakiállítás, Hortobágy élővilága természetrajzi kiállítás, Darukiállítás, 3D mozi
- Madárkórház alapítvány: Hortobágyi Madárkórház
- Hortobágyi Nonprofit Kft.: Pusztai Állatpark
 

Az „Aludj egyet a Hortobágyon!” akció partner szálláshelyei

Fecskeház turista szállás, Sóvirág Vendégház, Ökotúra Vendégház
és a további szállásadókat keresse a hnp.hu/szallas oldalon.


Kizárás, érvénytelenség, akció lejárta

Az akcióban csak a HNPI által kibocsátott akciós kuponok vehetne részt (sorszámozott, hitelesített). Az akció meghirdetett időpontjától eltérő időszakban a kuponok nem válthatóak be, rájuk a kedvezmény nem vonatkozik. Más igazolást a szervezőknek nem áll módjában elfogadni.

Bővebb info: 52/589-000, info@hnp.hu, www.hnp.hu/turizmus

Nyomtatás
Érdekes tartalmak
Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet