Turizmus - Hírek 2023-08-25

Október 4. az Állatok Világnapja, amely Assisi Szent Ferenc emléknapja is.

Ez a nap tisztelgés az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki azt hirdette, hogy szeretnünk kell a minket körbevevő élő s élettelen környezetet.

A Hortobágyi Vadasparkban 2023. szeptember 30. és október 1. között (szombat-vasárnap) rövid szakvezetéssel és látványetetéssel kedveskedünk Vendégeinknek, mindkét napon 11:30 és 13:30 órától.

Vadló büfében ezen programok mellett egész nap kvízzel várjuk Látogatóinkat, amely helyes kitöltéséért ajándékot adunk cserébe.

A program árát a Hortobágyi Vadaspark belépője tartalmazza, melyet a Hortobágyi Csárda Tourinform Hortobágy irodájában lehet megvásárolni.

A Hortobágyi Vadaspark megközelítése: kizárólag vadasparki buszjárattal, amely a Hortobágyi Csárda parkolóból indul 10:00 és 15:00 óra között minden egész órakor. Várunk mindenkit szeretettel!

Magyarország kiemelkedő művészei, ismert személyiségei osztják meg velünk gondolataikat egy-egy videóüzenetben a pusztáról, a  Pusztán Gondolatok című videósorozatunkban. Havonta megjelenő Kalendárium kisfilmjeink, pedig az 50 éves Hortobágyi Nemzeti Park természeti értékeit mutatják be. 

Nyomtatás
Érdekes tartalmak
Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet