Támogatók

Az egykori bombázó lőtér északi részének rehabilitációja, földmunkák elvégzése, területrendezése a kapcsolódó szárzúzással és gyeptelepítéssel.

Az egykori bombázó lőtér északi részének rehabilitációja, földmunkák elvégzése, területrendezésea kapcsolódó szárzúzással és gyeptelepítéssel. Az elvégzendő munkák az alábbiak:A mesterséges földművek (33 db) elbontása és a felszabaduló földanyag szétterítése abombatölcsérekbe.Bombatölcsérek betemetése (2710 db, bombatölcsérek térfogata: 104.837 m3).5A bombatölcsér betemetéshez, terep-rendezéshez, útépítéshez szükséges földmennyiségösszesen: 121.039 m3.Anyagnyerés céljából létesítendő vizes élőhelyek száma (anyagnyerőhely és bombatölcsérösszenyitás): 2 db.Létesítendő vizes élőhely területe (anyagnyerőhely és bombatölcsér összenyitás): 21,85 ha.Közlekedő út átépítése 2480 m.A rehabilitációval (földmunkával) érintett terület nagysága: 507,94 ha.A rehabilitált területek utógondozása: szárzúzás a földmunkák befejezése után 2014. májusban ésaugusztusban összesen 40,271 ha-on.Gyepesítés 2013. szeptemberben és 2014. szeptemberben összesen 40,271 ha területen.

KategóriaLeírásLetöltés
Az egykori bombázó lőtér északi részének rehabilitációja, földmunkák elvégzése, területrendezése a kapcsolódó szárzúzással és gyeptelepítéssel.

A

a közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény (ajánlati, ajánlattételi vagy részvételi felhívás)

B

az eljárás eredményéről vagy eredménytelenségéről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetmény

C

a szerződés megkötéséről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetmény

D

a közbeszerzési, a Kbt. 99/A. § bekezdése szerinti, továbbá a 2/A. § alkalmazásával megkötött szerződések

E

a szerződés módosításáról, teljesítéséről szóló tájékoztatót tartalmazó hirdetmény

G

egyéb hirdetmények (felhívás módosítás, ajánlattételi, jelentkezési határidő meghosszabbítása)

I

hirdetmény a közbeszerzési eljárás kapcsán indult jogorvoslati eljárás vonatkozásában