Varázslatos Hortobágy

Túrák 2015-ben
Március
Túrák

„Fókuszban a Puszta” fotótúra sorozat

A digitális fotótechnika elterjedésével a természetjárás kedvelt formájává vált a fotótúra. A Hortobágyi Nemzeti Park a világörökségi értékek megismertetésére és bemutatására fotótúra sorozatot indít „Fókuszban a puszta” címmel. A szakvezetéses túrákon szeretnénk lehetőséget teremteni, hogy az érdeklődők különleges természeti területekre is eljuthassanak, csak korlátozottan látogatható természeti értékeket fedezhessenek fel képzett terepi vezetők kalauzolásában.

Az indulás időszakában kedvezményesen lehet jelentkezni mind a fotópályázatra, mind a fotótúrákra:
-Az a pályázó, akik 2016. április 10-ig beregisztrál a www.hnp.hu/varazslatoshortobagy oldalra, ingyenesen vehet részt az egész éves fotópályázaton, sőt aki márciustól havonta 6-6 képet fel is tölt, azok 20% engedményt kapnak a „Fókuszban a Puszta” következő fotótúráira is (www.hnp.hu/fototura).

De ugyanígy kedvezményes az átjárás a fotótúráról a fotópályázatra is.
- A „Fókuszban a Puszta” fotótúráin részt vevők nevezési díj befizetése nélkül, ingyenesen vehetnek részt a 2016-os teljes pályázati szezonban a Varázslatos Hortobágy fotópályázaton!

A túrasorozat pontos időpontjairól, helyszíneiről, a részvétel feltételeiről és a jelentkezés részleteiről az egyes túrákra kattintva olvashat.


Látogassa meg támogatóinkat is!