Varázslatos Hortobágy

2016-os híreink
Március
2015-ös híreink
Október
Március


Hírek, hírlevél

Varázslatos Hortobágy híreink

Ne maradj le híreinkről! Itt olvashatsz a fotópályázat és a "Fókuszban a Puszta" fotótúra sorozat híreiről is. Ha a természetvédelemmel, turisztikai, környezeti nevelési programokkal kapcsolatban többre vagy kíváncsi, látogasd meg a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság honlapját: www.hnp.hu


első | utolsó   1 

Varázslatos a Hortobágy 2016-ban is - Indul a fotó 2016. Március 10.

„Varázslatos Hortobágy” fotópályázat
Tudta, hogy a Hortobágy a világörökség része? Különleges természeti és kulturális értékei nemcsak a magyar ember szívéhez állnak közel, de a kulturális világszervezet (UNESCO) 1999-ben az emberiség kiemelkedő egyetemes értékei közé is felvette.

Tömérdek érdekesség várja az ideérkezőket, a fotósok számára pedig tényleg kimeríthetetlen kincsesbánya a magyar Puszta, a táj arculatának évszakos változásaival, a délibáb, a szivárvány, pusztai viharok és felhőformák légi játékaival, az ezernyi élőlényfaj kisebb nagyobb biológiai ...

„Fókuszban a Puszta” fotótúra sorozat 2016. Március 10.

A digitális fotótechnika elterjedésével a természetjárás kedvelt formájává vált a fotótúra. A Hortobágyi Nemzeti Park a világörökségi értékek megismertetésére és bemutatására fotótúra sorozatot indít „Fókuszban a puszta” címmel. A szakvezetéses túrákon szeretnénk lehetőséget teremteni, hogy az érdeklődők különleges természeti területekre is eljuthassanak, csak korlátozottan látogatható természeti értékeket fedezhessenek fel képzett terepi vezetők kalauzolásában.

Az indulás időszakában kedvezményesen lehet jelentkezni mind a fotópályázatra, mind a fotótúrákra:

Varázslatos Hortobágy - eredményhirdetés és díjáta 2015. Október 26.

VARÁZSLATOS HORTOBÁGY
FOTÓPÁLYÁZAT


A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, mint szervező, a Varázslatos Magyarország Természetfotó Nonprofit Kft. közreműködésével fotópályázatot hirdetett „Varázslatos Hortobágy” néven.

„Fókuszban a Puszta” fotótúra sorozat indul 2015. Március 05.

A digitális fotótechnika elterjedésével a természetjárás kedvelt formájává vált a fotótúra. A Hortobágyi Nemzeti Park a világörökségi értékek megismertetésére és bemutatásra fotótúra sorozatot indít „Fókuszban a puszta” címmel. A szakvezetéses túrákon egyszerre szeretnénk lehetőséget teremteni, hogy az érdeklődők különleges természeti területekre is eljuthassanak, rejtett, csak időszakosan látható természeti értékeket fedezhessenek fel, illetve a képzett, terepi tapasztalattal is rendelkező fotósok révén az egyes fotográfiai területekbe is bepillantást nyerhessenek.
A túra március, ...

Fotópályázat születik -Varázslatos Hortobágy néven 2015. Március 05.

Tudta, hogy a Hortobágy a világörökség része? Különleges természeti és kulturális értékei nemcsak a magyar ember szívéhez állnak közel, de a kulturális világszervezet (UNESCO) 1999-ben az emberiség kiemelkedő egyetemes értékei közé is felvette.
Tömérdek érdekesség várja az ideérkezőket, a fotósok számára pedig tényleg kimeríthetetlen kincsesbánya a magyar Puszta, a táj arculatának évszakos változásaival, a délibáb, a szivárvány, pusztai viharok és felhőformák légi játékaival, a több ezernyi élőlényfaj kisebb nagyobb biológiai csodájával, a tájat használni és nem kihasználni ...

első | utolsó   1 
Látogassa meg támogatóinkat is!