Varázslatos Hortobágy

     
 
 
     
 
 

  215 fotó online   |   Legutóbbi tagunk: FERENCZI BEÁTA
 
   
   
   
 

Varázslatos a Hortobágy 2016-ban is - Indul a fotó

„Varázslatos Hortobágy” fotópályázat
Tudta, hogy a Hortobágy a világörökség része? ...

tovább »

„Fókuszban a Puszta” fotótúra sorozat

A digitális fotótechnika elterjedésével a természetjárás kedvelt formájává vált a fotótúra. ...

tovább »

Varázslatos Hortobágy - eredményhirdetés és díjáta

VARÁZSLATOS HORTOBÁGY
FOTÓPÁLYÁZAT


A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, ...

tovább »
 
Szeretettel köszöntünk a Varázslatos Hortobágy weboldalán
Tekintsd meg a "Varázslatos Hortobágy" fotópályázat kiírását. A öt témakategóriában induló pályázatra beküldött képeket neves szakmai zsűri bírálja el hónapról hónapra. Kattints tovább a részletekért és vegyél részt pályázatainkon. tovább »
Tekintsd meg aktuális ranglistánkat a Varázslatos Hortobágy pályázatra beérkezett természetfotók vonatkozóan. Nézd meg pályázataink nyerteseit, a Varázslatos Hortobágy természetfotósait, témakategóriánként, havi lebontásban illetve az összesített ranglistában. Pályázz és legyél a győztesünk, a ranglista részese. tovább »
Tekintsd meg lélegzetelállító fotóinkat, melyeket a Varázslatos Hortobágy természetfotósai készítettek a magyar Pusztán, a Hortobágy világörökségi helyszínen. Válogass a lélegzetelállító természetfotók között témákra lebontva! tovább »
Pályázz és támogatásoddal a pályázati szezon végére biztosan létrejön a PUSZTAGALÉRIA, azaz egy olyan fotókollekció, amely vándorkiállítás formájában méltón képviselheti a Hortobágy értékeit, az alkotó fotósok erőfeszítését szűkebb és tágabb környezetünkben. Addig is, tekints be a "Darvak Világába", egy interaktív kiállítás részleteibe. tovább »
Nézd meg neves támogatóink névsorát, akik segítségével Varázslatos Hortobágy, a honlap és pályázataink valóra válhattak. Köszönet a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság képviselőinek és további támogatóinknak a pályázatokon felajánlott díjakért, segítségért és hozzáállásért! tovább »


Látogassa meg támogatóinkat is!