Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
Almenü
Szezonális/Kiemelt ajánlataink
Novemberi darus és vonatos túraprogramok HortobágyonHortobágyi Libanap
Hortobágy és környéke
HNP LátogatóközpontDarvak VilágaCsárdák útja (kiállítások)Hortobágyi VadasparkHortobágy-halastavi KisvasútHortobágyi Vonuláskutató ÁllomásHortobágyi Csillagoségbolt-parkTanösvények, látogatható területek, látogatási szabályzatVezetett túrákKultúrtörténeti, építészeti értékekMátai Ménes és szekérprogramPusztai ÁllatparkHNP Szállás - Fecskeház Erdei Iskola
Igazgatóság egyéb bemutatóhelyei
Tiszakürti ArborétumTisza-tavi Vízi SétányBátorligeti ŐslápmúzeumKölcsey-Kende Kúria KastélykiállításNagyiváni TájházTanösvények
Egyéb programok, látnivalók
Egyéb látnivalók, programtippek HortobágyonTisza-tóTiszavirágzás
Túrázás a Hortobágyon
LóhátonKerékpárralSzekérenCsónakkalGyalogLátogatási szabályzatNemzeti parki belépőkártya
E-book (PDF)
Hortobágy-halastavi tanösvényMalomházi tanösvénySzálkahalmi tanösvényEgyek-pusztakócsi mocsarak Górési tanösvény
Hírlevél
Általános tájékoztatóHírlevél_2018. június
Online jegyvásárlás
Összes programCsárdák útjaHortobágyi Vadaspark
Turizmus - Hírek 2020-10-26

Darukonyha Receptverseny eredmények

2020

2020-ban 6. alkalommal hirdettük meg Darukonyha receptversenyünket, melyre az idei évben összesen 16 recept érkezett a beküldési határidő végéig. Az tapasztaltuk, hogy az iskolák voltak a legaktívabbak, két intézményből, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Veres Péter Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskolából és az Érdi Szakképzési Centrum Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégiumából összesen 7 receptet kaptunk. A 3 tagú zsűri, Dr. Kovács Zita, Drabik László és Márkus István az alábbi recepteket díjazta:

Legjobb előétel: Érdi SzC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium – A Daru Ebédje

Legjobb desszert: Érdi SzC Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola és Kollégium – A Daru Álma

                                Felkészítőjük:  Széplaki Ferenc – Szakoktató

Valamit ezekkel a díjakkal együtt az iskola megkapta a legtöbb diákkal nevező iskola címet is.

Legjobb főétel: Szegény Ildikó Gizella – Vega Daru Pite

Közönség Kedvence: Keri’S Chef – Almás Álom  - Korcsmáros Sándor, a  Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója vette át a díjat

 

A versenyzők által beküldött receptek itt érhetőek el!

 

Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük minden versenyzőnek a beküldött receptet!

Nyomtatás

Érdekes tartalmak

Szállás - étkezés

Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet

Múzeumok, kiállítások, látnivalók

Szállás, étkezés

Tanösvények, szórakozás, fürdők, programhelyszínek

Fejlesztések, projektek

Turista információ