Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

 Turisztikai kérdőív

Arra kérjük Önt, hogy a következő néhány kérdés megválaszolásával segítse munkánkat. Jelen kérdőíves felmérésünk célja, hogy jobban megismerhessük a látogatók igényeit, és kínálatunkat minél inkább az Önök igényeire tudjuk szabni.

Válaszaikkal Önök is hozzájárulnak ahhoz, hogy a Hortobágy világörökségi értékeinek bemutatását méltó módon, minél élményszerűbben és az Önök igényeinek megfelelő módon tudjuk megvalósítani.

Azok a válaszadók, akik a kérdőívet február 28-ig kitöltik egy-egy 50%-os kedvezménykupont kapnak az általuk megjelölt hortobágyi turisztikai programra, amelyeket 2018. október 31-ig használhatnak fel. A kérdőívet március 31-ig kitöltők között pedig ingyenes belépőket sorsolunk ki a Hortobágyi Lovasnapok rendezvényre (július 7-8.).

A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe.

Adatkezelés, anonimitás
Az adatszolgáltatás önkéntes. A kérdőíveket kitöltők elfogadják, hogy válaszaikban szereplő adataikat a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság (HNPI) bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja ki, de statisztikai feldolgozásra felhasználja. A kérdőív kitöltése személyes adatok megadását nem igényli. Az email cím megadására a kérdőív megfelelő és teljes körű kitöltői számára felajánlott kedvezménykuponok megosztása miatt van szükség. Egy email címről csak egy választ küldhetnek be. A kitöltő a kérdőív kitöltésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott email címére az előzőekben leírt feltételek esetében felajánlott kedvezménykupon megküldésre kerüljön. A megadott email címeket a HNPI sem kéretlen reklámüzenet, sem szolgáltatási ajánlat kiküldésére nem használja fel.

A kérdőív elérhető itt.

Köszönettel: Hortobágyi Nemzeti Park munkatársai

Nyomtatás

Érdekes tartalmak

Szállás - étkezés

Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet

Múzeumok, kiállítások, látnivalók

Szállás, étkezés

Tanösvények, szórakozás, fürdők, programhelyszínek

Fejlesztések, projektek

Turista információ