Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

Kedves Pedagógusok, Szülők, Gyerekek!

Szeretnénk tájékoztatást nyújtani arról, hogy hogyan alakul a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság környezeti-nevelési programja a COVID-19 vírus terjedése miatt.

Bemutatóhelyeink:

Igazgatóságunk is egyre szigorúbb lépésekre kényszerült annak érdekében, hogy minden lehetséges módon megóvjuk Látogatóink, Kollégáink, és Családjaik egészségét. Ennek okán a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi bemutatóhelyén a 2020. március 17-től látogatási tilalom került elrendelésre!

Versenyek, vetélkedők:

Játékos Hortobágy: A második forduló kiküldésre kerül, azonban ennek beküldési határidejét módosítjuk. A pontos beküldési határidőt akkor jelöljük ki, ha kiderült, mikor tudnak ismét a gyerekekkel együtt dolgozni a pedagógus kollégák.

Nagyítóval és távcsővel a természetért: Módosítottuk a második forduló feladatlapjának beküldési határidejét: 2020. április 24. Valamint módosítás az is, hogy nem szükséges a feladatlapot postai úton beküldeni, elegendő/megfelelő elektronikus formában is (szkennelve, fotózva - csak kérjük jól olvasható legyen). Nem kérjük a kreatív feladatot (fotó), nem szeretnénk senki arra buzdítani, hogy személyesen találkozzanak. A döntő időpontját biztosan módosítanunk kell, de ebben a fázisban egyelőre azt sem tudjuk biztosra ígérni, hogy lesz döntő.

HortobágyON: Mivel ebben a vetélkedőben a gyerekek nem csapatban, hanem önállóan dolgoznak, ezért ennek a vetélkedőnek a beküldési határidejét nem módosítottuk. A döntő időpontja hasonlóan az előző vetélkedőnkhöz módosulni fog, amennyiben egyáltalán lehetőségünk lesz a megtartására.

Hímzett kötény, kiscsizma…: A 2020. április 28-ra tervezett Hímzett kötény, kiscsizma... elnevezésű versenyünk elmarad.

Alkotópályázat: "Ő a kedvencem, az év élőlényei közül" –  alkotópályázatunkat fenntartjuk, a beküldési határidőt azonban módosítjuk: 2020. május 3., eredményhirdetés időpontja: 2020. május 25.

„A Balti-tenger lengyel partvidékétől a magyar pusztáig“ nemzetközi pályázat: Az utolsó forduló feladatait a pályázóktól kért módosításokkal az eredeti határidőig várjuk vissza. Az eredményhirdetés időpontja a kialakult helyzetre való tekintettel változhat, erről írásban fogjuk értesíteni az érintetteket.

Pedagógus nyílt nap: Sajnálatos módon a 2020. április 18-ra tervezett nyílt napunk elmarad.

 

Osztálykirándulások, erdei iskolás csoportok:

Vezetői döntés alapján 2020. április végéig nem tudunk semmilyen csoportot fogadni. A már bejelentkezett csoportokat erről emailben értesítjük.

Táborok:

Terveink szerint táborainkat változatlan formában megtartjuk, amennyiben változás lenne, erről minden érintettet értesíteni fogunk.

Rendezvények:

Szent György napi Kihajtási Ünnep 2020. április 25-ére tervezett rendezvényünk a március 11-én bejelentett intézkedések miatt elmarad.

 

Kérdéseikkel keressék kollégáinkat az oktatas@hnp.hu címen.

 

Fenti intézkedések visszavonásig érvényesek!

Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb ismét tárt kapukkal várhatjuk Önöket!

 

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
Ökoturisztikai és Környezeti-nevelési Osztály munkatársai

 

Nyomtatás

Érdekes tartalmak

Szállás - étkezés

Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet

Múzeumok, kiállítások, látnivalók

Szállás, étkezés

Tanösvények, szórakozás, fürdők, programhelyszínek

Fejlesztések, projektek

Turista információ