Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
Adatkezelés

Adatkezelés

 

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság az adatok kezelésekor és az adatkezeléssel kapcsolatos tevékenysége során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. rendelkezéseinek és az adatvédelmi biztos tevékenysége során kialakult adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően jár el, a hatályos jogszabályok előírásait betartja, illetve az adatvédelemhez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe veszi.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély szükséges. A honlapon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.

Nyilvános eseményeinkről, rendezvényeinkről olyan felvételeket készítünk, melyek összhatásukban örökítik meg a nyilvánosság előtt lezajlott eseményeket. Ezeket a képi anyagokat honlapunkon és facebook oldalunkon felhasználjuk.

A www.hnp.hu a HNPI hivatalos honlapja. Az egyéb más oldalakon található, Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért felelősséget nem vállalunk.

A hírlevél feliratkozás során megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. 

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-82894/2015.

Aki hírlevelünkre felíratkozott, később bármikor kérheti adatainak törlését, módosítását, levélben a 4024 Debrecen, Sumen utca 2.,  vagy e-mailben a hirlevel@hnp.hu e-mail címen.

Nyomtatás

Érdekes tartalmak

Szállás - étkezés

Szállás - étkezés

Hortobágy és környéke.

Tudj meg többet
Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Utazási irodák számára...

Tudj meg többet
Tájékozódj!

Tájékozódj!

Térképek, hasznos tudnivalók...

Tudj meg többet
Járműbérlés

Járműbérlés

Kerékpár, szekér, motorcsónak...

Tudj meg többet

Múzeumok, kiállítások, látnivalók

Szállás, étkezés

Tanösvények, szórakozás, fürdők, programhelyszínek

Fejlesztések, projektek

Turista információ